Egy salátástálban összekeverjük a felcsíkozott salátát, a felszeletelt paprikát és olajbogyót. Egy másik tálban összekeverjük a felaprózott hagymát és t
Fogunk egy salátástálat, beletesszük a felszeletelt uborkát és paradicsomot, a felkarikázott hagymát, a felcsíkozott paprikát és az összetépkedett salátalev
A rizst megfőzzük a sáfránnyal és félretesszük kihűlni. A salátához szükséges alapanyagokat alaposan összekeverjük, azután egy másik edényben az öntet a
Vágjuk le a spárgafejeket, hámozzuk meg a szárát, és mossuk meg. Húzzuk le a zöldbab szálait, és főzzük 8-10 percig sós vízben. Csepegtessük le és hideg v
A spárgát összevágjuk 3-3 egyenlő részre. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a citromot kifacsar
Vágjuk le a spárgák szárát és vékonyan hámozzuk meg. Pároljuk 20-35 percig, frissességtől függően. Az articsókatalpakra öntsük rá annyi vizet, hogy ellep
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a tejszínt, a sherryt és a citromlevet, majd a rákkal elkevert spárgához adjuk, és alaposan összeforgatjuk. A salátalevel
A kenyérkockákat 1 evőkanál olajon közepes hőfokon süssük ropogósra 5-7 perc alatt. Csepegtessük le papírtörlőn. a paradicsomot, a spenótot és a feta sajto
Ugrás a lap tetejére >>