Megtisztított répát és retket durvára reszeljük. Mielőtt a sárgarépát belekevernénk, kicsit megsózzuk és hagyjuk állni, hogy levet engedjen. Búzacsírát
Megtisztított sárgarépát és zellert durvára reszeljük, és a lereszelt répával való összekeverés előtt ecettel vagy citrommal, kevés sóval és cukorral mar
Az olívaolajat, a citromlevet, a mogyoróolajat összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, így kapjuk meg a salátaöntetet. Majd a mazsolát, a pekándi
Egy serpenyőben pároljuk puhára kevés sós vízben a sárgarépát, majd addig főzzük, míg a leve el nem fő. Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a kömény
Egy serpenyőben pároljuk puhára kevés sós vízben a sárgarépát, majd addig főzzük, míg a leve el nem fő. Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a kömény
Egy lábosba tesszük a felszeletelt paradicsomot, a barna cukrot, az olívaolajat és a balzsamecetet, összekeverjük, majd 20 percre sütőbe tesszük. Eközben A fels
Zselatint az almalébe beáztatjuk és lassú melegítéssel feloldjuk. Sárgarépát finomra őröljük, citromlével, gyümölcssziruppal és kevés sóval megfűszerez
Meghámozott karalábét és a sárgarépát durvára reszeljük és összekeverjük, a megmosott, csíkokra vágott vagy széttépett fejes salátával. Zöld fűszereke
Ugrás a lap tetejére >>