» 6-8 felaprított pekándió » 25 dkg sárgarépa » 1 fej római saláta » 9 dkg mazsola » Öntet: 2 ek. olívaolaj » 1 ek. citromlé » só, bors » esetleg kevés dió- vagy mogyoróolaj
Az olívaolajat, a citromlevet, a mogyoróolajat összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, így kapjuk meg a salátaöntetet. Majd a mazsolát, a pekándiót és a lereszelt sárgarépát összekeverjük, és erre öntjük az előzőleg elkészített salátaöntetet. Tálalásnál étvágygerjesztőbbé tehetjük, abban az esetben, ha ropogós salátalevelekben tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom