A felszeletelt ceruzababot sós vízben megfőzzük, majd összekeverjük a megfőtt, felszeletelt krumplival. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát felaprítjuk. A fel
A lisztből és a tojásból sűrű tésztát készítünk, majd ebben megforgatjuk a tökvirágokat, amiket ezután kirántunk. Eloszlatjuk őket a tányérokon, majd r
Pucoljuk és mossuk meg a répát, majd reszeljük durva és hosszú csíkokra. Az édesköményt is pucoljuk meg, vágjuk ki a torzsáját, tegyük félre a zöldjét. G
Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet a lereszelt répára öntjük. A feldarabolt diót is belekeverjük, majd negye
A burgonyát egy nappal a saláta készítése előtt megfőzzük, majd lereszeljük. Másnap az alma magját eltávolítjuk, és a sárgarépával illetve az uborkával
Megtisztított retket durvára lereszeljük, kevés sóval és ecettel összekeverve kieresztjük a levét és a salátalébe keverjük. Metélőhagymát, petrezselymet a
A retket tisztítsuk meg, és vágjuk vékony karikákra. Sózzuk be, és hagyjuk 10 percig állni. Olajjal locsoljuk meg, szórjuk rá a borsot, citromlevet, és a meté
Keverjük össze a hozzávalókat, és hagyjuk érni.
Előkészület: 10 perc.
Ugrás a lap tetejére >>