Forraljunk vizet, tegyük félre és ebbe helyezzük bele az üvegtésztát körülbelül 10 percre, majd mossuk át hideg vízzel. Vágjuk megfelelő méretre a tésztát és forgassuk össze az ecettel, a halszósszal, a mogyoróval és a rákokkal.
Vágjuk fel a káposztaleveleket és a zöldhagymát, adjuk hozzá a zöld fűszereket, a tésztás ragut és a reszelt répát.
A zsírpapírt fél percre meleg vízben hagyjuk, lecsöpögtetjük. adagoljuk rá a tésztás-zöldséges ragut és göngyöljük fel a papírt.
A mogyorószósz:
Olajon hevítsük a fokhagymát és a chilit, majd adagoljuk hozzá a többi hozzávalót. Folyamatos keverés mellet így főzzük pár percig. Kis tálba öntjük és a tekercsek mellé helyezzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom