A póréhagymát tisztítsuk meg, és karikázzuk fel. Olívaolajon pároljuk puhára. Sós vízben főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le. A szalonnát süssük meg
A felszeletelt pórét sós vízben blansírozzuk, majd leszűrjük, és hűlni hagyjuk. A felkockázott húst olajon megsütjük, majd sózzuk, borsozzuk. Közben a fels
Miközben a borsót készre pároljuk, a felaprózott pórét olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a rákot, majd így pirítjuk tovább. Sózzuk, borsozzuk, a gyömbérrel
Megmosott és lecsepegtetett hagymát keresztben finom csíkokra vágjuk és leöntjük a salátaöntettel.
Megmosott és lecsepegtetett hagymát keresztben finom csíkokra vágjuk. Uborkát vékony szeletekre vágjuk és a salátába keverjük, majd leöntjük salátaöntettel
A pritamin paprikák magját kiszedjük, és felszeleteljük őket. A paradicsomot és a tojást felkockázzuk, a vöröshagymát, az uborkát és a petrezselymet apróra
Karikázd fel a padlizsánt és a cukkinit kisujjnyi vastagon.
Vágd cikkekre a pritaminpaprikát és a hagymát, a fokhagymát tisztítsd meg.
Egy nagyobb serpenyőb
A pulykamellfilét felcsíkozzuk, majd megszórjuk a sóval, a borssal és a petrezselyemzölddel. Ezután egy tálba tesszük az összetépkedett salátákat, a felszele
Ugrás a lap tetejére >>