A felszeletelt ceruzababot sós vízben megfőzzük, majd összekeverjük a megfőtt, felszeletelt krumplival. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát felaprítjuk. A felaprózott tökmagot olajban megpirítjuk. A zöldségalaplevet összekeverjük a fehérborecettel és a mustárral, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a szintén megpirított fokhagymát és hagymát. Ezzel felöntjük a salátát, majd 30-40 percig pihentetjük. Eközben a felszeletelt juhsajtot bepanírozzuk és kisütjük. Végül a megpirított petrezselyemmel és tökmaggal megszórjuk a salátát, és a rántott juhsajttal együtt kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom