Törjük össze a fokhagymánkat, és tegyük egy tálba. Öntsük rá az olajat, és hagyjuk pár percig állni. Vegyük ki a fokhagymát (eldobhatjuk), és rakjuk bele
A bulgurt egy nagy csészéből egy lábosba öntjük, majd felöntjük négyszer annyi vízzel, sózzuk, és kb. negyed óra alatt készre főzzük. Eközben a paradicso
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a korianderrel, a paradicsommal,
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a mogyoróhagymával, a mentával
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, az uborkával, a mentával, a par
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a csilivel, a mentával, a paradi
Tegyük a búzatöretet egy salátástálba. Facsarjuk ki a narancs és citromok levét, tegyük a levet egy edénybe, adjuk hozzá a mézet, és forraljuk fel. Amikor fo
Az étel elkészítését a páclével kezdjük, melyhez az alapanyagokat egy turmixgép segítségével összekeverjük, majd ebben a lében többször átforgatjuk a b
Ugrás a lap tetejére >>