A sütőt állítsuk grillfokozatra. Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk szeletekre, kenjük meg olívaolajjal, és grillezzük 8 percig, egyszer fordítsuk meg. A paradics
Lereszelt tormát sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és a tejszínnel összekeverjük.
Lereszelt tormát sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és a 25 g majonézzel összekeverjük.
Lereszelt a tormát sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. Az almát is lereszeljük, összekeverjük a tormával, ezt is marinírozzuk, majd belekeverjük a tejszí
Lereszeljük a tormát, zellert és az almát, majd marinírozzuk. Ezután összekeverjük a tejszínnel vagy majonézzel.
Lereszelt tormát sóval, cukorral és citromlével marinírozzuk, hozzáadjuk a finomra reszelt almát, narancslevet, végül a keményre felvert tejszínhabot. A tormak
Meghámozott zellert finomra reszeljük. Tormát lereszeljük, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, és összekeverjük a majonézzel vagy a tejszínnel.
Zellert és a tormát finomra daráljuk, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd összekeverjük a majonézzel. Néhány kanál felvert tejszínt adhatunk hozzá
Ugrás a lap tetejére >>