1 rész tehéntúrót összekeverünk 2 rész aludttejjel, 1 rész salátaolajjal, sóval, cukorral és fehérborssal.
5 adaghoz kb. 40 g túrót használjunk fel. Íze
A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és félbevágjuk. A szafaládét és a sajtot apró darabokra vágjuk. A paradicsomot cikkekre, a hagymát finomra vágju
A majonézt összekeverjük a tejföllel, a kefírrel, a mustárral, a törött borssal és a sóval. A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, és egy levesszűrőbe tessz
A zöldségeket megmossuk, és felszeleteljük. A sonkát csíkokra vágjuk. Az öntetet a leírás szerint elkészítjük, majd a zöldségekhez adjuk. A sonkával megsz
A hozzávalókat durvára lereszeljük, majd összeforgatjuk a savanyú káposztával. Jól lehűtve, tejföllel tálaljuk.
A megmosott vízitormát megszárítjuk, ezután összekeverjük a vékony szeletekre vágott körtékkel. A citromlevet, az olívaolajat, valamint a fehérborecetet keve
A vízitormát megmossuk, tálba tesszük, majd a többi hozzávalóból készült öntettel leöntjük, átforgatjuk, és már kínálhatjuk is.
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot, a sót és a borsot. Ezután kifacsarjuk a grapefruit levét, és ezt is belekeverjük, a fe
Ugrás a lap tetejére >>