Vöröskáposztát finomra vágjuk, sóval, cukorral és ecettel állni hagyjuk, hogy levet engedjen. Durvára reszelt almát és a finomra reszelt zellert sóval, cukorr
Vöröskáposztát finomra összevágjuk, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, míg levet enged. Körtét felkockázzuk és mindent hozzával
Finomra reszelt zellert sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és belekeverjük a salátába. Vöröskáposztát finomra vágjuk, hagyjuk egy kicsit levet engedni, m
Egy edényben 250 ml zöldséglevest főzzünk lassú tűzön 10 percig. Vágjuk apróra a vöröshagymát. Keverjük össze az ecetet, vörösbort, mustárt és a Worces
A halat előre besózzuk, borsozzuk. Ezután a felcsíkozott zellert megfőzzük, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a felcsíkozott almát, a feldarabolt diót, a majo
A megmosott és megtisztított endíviákból kettőt felszelünk, a másik kettőt pedig díszítéshez használjuk. A pálmaszíveket felkarikázzuk. Következő lépé
Az ananászt és az almát meghámozzuk, felszeleteljük, a zellert vékonyan felcsíkozzuk, majd az egészet összeforgatjuk. Ráöntjük a citromlevet, rászórjuk a cu
A főtt burgonyát felkockázzuk, és egy salátástálba rakjuk. A zellert, a vöröshagymát felaprózzuk, majd a mustárral, az olajjal, a sóval, borssal és a citrom
Ugrás a lap tetejére >>