A padlizsánt 5 mm vastagra szeleteljük, és megszórjuk tengeri sóval. Lefedjük, és súlyt helyezünk a tetejére. 1 órát állni hagyjuk. Leöblítjük, és megtö
melegítsük fel a finomcukrot és a narancslevet egy serpenyőben. Kevergetve főzzük, amíg a cukor elolvad. Főzzük 5 percig, ezalatt besűrűsödik. Húzzuk félre,
A gyümölcsöket alaposan megmossuk, felkockázzuk, összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a joghurtot.
Hidegen tálaljuk.
Az összes gyümölcsöt felkockázzuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, a gyümölcsök levét, és hűtőbe tesszük. A fagylalt hozzávalóit fagylaltgépbe tesszük. E
A zöldségeket és az almát felkockázzuk. Sózzuk, majd ráhintjük citromlevet és az olajat. Végül rászórjuk a mentalevél-port.
A homárokat forrásban lévő, sós vízbe dobjuk és fedő alatt, közepes lángon 20 percig főzzük. A megmosott és megtisztított salátát, sárgarépát és pór
Túrót sóval simára keverjük, cseppenként hozzáadjuk az olajat, és megfestjük a sárgarépalével. Zöld fűszereket is adjunk hozzá.
A barackokat meghámozzuk, félbevágjuk, és kiszedjük a magját. Tálra tesszük őket, citromlével meghintjük, magjuk helyére fél diót helyezünk.
A diót durv
Ugrás a lap tetejére >>