Zselatint beáztatjuk a tejszínbe, és feloldjuk. Sárgarépát finomra őröljük, meglocsoljuk citromlével, gyümölcssziruppal, kissé sózzuk, majd a zselatint és
Zúzzuk péppé a megsózott fokhagymát. Hámozzuk meg az uborkát, hosszában vágjuk félbe. Reszeljük le, sózzuk meg, és hagyjuk, míg kiengedi a levét. Öntsük
Az urkát vágjuk el hosszába, kaparjuk ki a magokat, és reszeljük le a héjával együtt. Szórjuk meg sóval, és hagyjuk 20 percig állni. Nyomkodjuk ki, és tegyü
A joghurtot a borecettel meg az olívaolajjal keverd össze. Ízesítsd sóval, csipetnyi cukorral, borssal. Reszeld bele a fokhagymát, és a kinyomkodott, lereszelt ub
Zöldpaprikát kibelezzük és kereszt alakban csíkokra vágjuk. A salátauborkát durvára lereszeljük, megfűszerezzük és a salátába keverjük, majd leöntjük sa
Megtisztított répát és uborkát durvára reszeljük, és az előre elkészített salátaöntettel, valamint az összevágott zöld fűszerekkel összekeverjük. Tetej
Hámozzuk meg az uborkát, de hagyjunk rajta egy kis zöld részt. Vágjuk el hosszában félbe, magját vágjuk ki, és vágjuk fel vékony szeletekre. Mossuk meg és sz
A burgonyákat sós vízben 25-30 percig főzzük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. A krumplit, a felkarikázott uborkát és a felszeletelt hagymát egy salátástálb
Ugrás a lap tetejére >>