A szárzellert megmossuk, és 1 cm-es darabokra vágjuk, majd 1 liter sós vízben 12 percig főzzük. Langyos vízbe áztatjuk a mandulát, a mogyoróhagymát finomra v
A rizst és a zellert külön lábosban puhára főzzük. A paprikát felkockázzuk, a tojást feldaraboljuk, a zellert felcsíkozzuk, majd az egészet a rizshez keverjü
A zellert félig megfőzzük, és vékonyan felszeleteljük. A szilvát hosszában felszeleteljük, majd összeforgatjuk a többi hozzávalóval.
Végül ráöntjük az
Néhány szőlőszemet félreteszünk, a többit kettévágjuk. A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, majd nagyon vékony csíkokra vágjuk, rálocsoljuk a citroml
Zellert finomra ledaráljuk, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és összekeverjük a majonézzel.
Zellert finomra daráljuk, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. A ledarált retket és a reszelt almát már a marinírozás előtt a zeller közé keverjük,
Cikóriát hosszában elfelezzük, belsejét egy kissé kivájjuk, és a belső leveleket felcsíkozzuk. Zellert finomra reszeljük a sóval, cukorral és citromlével ma
Ha a gesztenye fagyott, olvasszuk ki. Hámozzuk meg a zellert, és nagy lyukú reszelővel reszeljük le. Az almát mossuk meg és hámozzuk meg, magozzuk ki. Vágjuk fel
Ugrás a lap tetejére >>