Tisztítsd meg a vajbabot, és főzd puhára 1-2 perc alatt lobogva forró vízben.
Vágd gyufaszálnyi csíkokra a cukkinit, apró kockákra a paradicsomot, s a leszű
Bármilyen tálalóeszközre ízlésesen elhelyezzük a hozzávalókat, és a fantáziánkra bízva díszítjük fel. Az itt említett vegyes tál a svédasztalos kiszolg
A kész franciasalátához hozzáadjuk a felkockázott húsokat, a heringet és a gombát. Az egészet meglocsoljuk a boros tartármártással és a szósszal. Végül a
Tisztítsuk meg a májat, és szárítsuk meg. A salátát is mossuk meg. a fügéből hosszanti irányba vágjunk gerezdeket, hámozzuk meg a mogyoróhagymát, karikázz
A tej és a víz keverékét ízesítsük meg sóval, kezdjük el főzni és fél öra alatt pároljuk meg benne a kukoricát. Ezután ha már hideg szedjük le róla a s
Tojást keményre főzzük, sárgáját szitán átnyomjuk és olajjal elkeverjük, megfűszerezzük és joghurttal, aludttejjel vagy almalével összekeverjük. Tojásfe
A húst vágjuk szeletekre, kevés olajon süssük mindkét oldalát 1-1 percig, amikor kész tegyük egy tálra, sózzuk és borsozzuk meg.
Öntet:
A zöldcitromok h
1 rész áttört paradicsomot 1 rész citromsavval vagy 5%-os ecettel, 2 rész salátaolajjal, sóval, cukorral és borssal összekeverjük.
5 adaghoz kb. 30 g áttört
Ugrás a lap tetejére >>