A szár
zellert megmossuk, és 1 cm-es darabokra vágjuk, majd 1 liter
sós
vízben 12 percig főzzük. Langyos
vízbe áztatjuk a
mandulát, a
mogyoróhagymát finomra vágjuk, a
zellert leszűrjük. A
vízből félreteszünk 2 dl-t. A tésztát
sós
vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Az olajat felhevítjük, és megpároljuk benne a
mogyoróhagymát. Hozzáadjuk a
paradicsomot, és a főzővizet, és 5 percig főzzük. A mazsolát és a
zellert kinyomkodjuk, és fenyőmaggal együtt hozzáadjuk a
hagymához.
sózzuk,
borsozzuk, cayenne-i
borssal és
citromlével ízesítjük. Közepes lángon 3 percig főzzük. A
sajtot lereszeljük. A tésztát a zöldségekkel együtt tányérra szedjük, és megszórjuk reszelt
sajttal.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>