Húst sózzuk és borsozzuk meg, majd mindegyik oldalát grillezzük 4-4 percig. Rostokra merőlegesen vágjuk vékony szeletekre.
Forraljunk sós vizet, főzzük meg b
A tésztát főzzük ki sós vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, öblítsük át, majd csepegtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük egy salátástálba 2
A pennét főzzük meg sós vízben. Keverjük össze a paradicsomot, a fokhagymát, a bazsalikomot és az olajat. Sózzuk, borsozzuk. A sütőt melegítsük elő 220 fok
Forraljunk sós vizet. Főzzük meg benne a makarónit.
Forraljunk sós vizet, blansírozzuk benne a káposztát.
Forraljunk sós vizet, és blansírozzuk meg benne a f
A dinnye héját vágjuk le, magozzuk ki, és vágjuk szeletekre. A spenótleveleket mossuk meg, szárítsuk meg. Hámozzuk meg az uborkát, vágjuk félbe, magozzuk ki,
Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk hosszában négybe, majd vágjuk vékony szeletekre. A hagymát hámozzuk meg és vágjuk fel apró kockákra. Vágjuk apróra a korian
Az uborkát hámozzuk meg és vágjuk fel hosszában. Vegyük ki a magját, és vágjuk kis hasábokra. A zellerről húzzuk le a szárakat, vágjuk fel vékony csíkokra
Fogunk egy üveget, beletesszük a gyömbért, a rozmaringot, az összepréselt fokhagymát, az olívaolajat, a limelevet és az ecetet, majd lezárjuk, és az egészet a
Ugrás a lap tetejére >>