Az
uborkát hámozzuk meg, vágjuk hosszában négybe, majd vágjuk vékony szeletekre. A
hagymát hámozzuk meg és vágjuk fel apró kockákra. Vágjuk apróra a
koriandert, a thai
citromfüvet és a
mentát. Kis darabokra vágjuk fel a szár
zellert. Keverjük össze az alapanyagokat egy tálban az
uborkákkal együtt. Süssük meg a húst
angolosra, és vágjuk vékony szeletekre.
Öntet:
Hámozzuk és törjük meg a
paprikát, vágjuk apróra a
fokhagymát. Keverjük össze a megtört
paprikát, a
fokhagymát, a cukrot két evőkanál
citromlével.
Tegyük a húst a
salátástálba, keverjük össze az öntettel, majd
salátalevelekkel kibélelt tálakban tálaljuk.
Mindössze 45 perc alatt elkészül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>