Fogunk egy üveget, beletesszük a
gyömbért, a
rozmaringot, az összepréselt
fokhagymát, az
olívaolajat, a
limelevet és az
ecetet, majd lezárjuk, és az egészet alaposan összerázzuk. A
paprikákat felszeleteljük, majd grill
rácsra tesszük, amikor héjuk felhólyagosodott, lehúzzuk róluk, majd húsukat kockára felvágjuk. Ezután a tintahalakat hosszában felvágjuk, kiterítjük, majd rombusz alakban bevagdossuk. Ezután elfelezzük, majd a kagylókkal együtt grillen megsütjük. Egy
salátás tálban összekeverjük a
paprikákat, a
spárgát, a
hagymát és a
koriandert. A tálakon eloszlatjuk a rukkolaleveleket, erre tesszük a
salátát, majd a kagylót és a tintahalat. Végül az öntettel meglocsoljuk, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>