A felkarikázott lila hagymát elfelezzük, hozzáadjuk a kukoricát és a tárkonyt. Egy tálban összekeverjük a majonézt, az ecetet, a tejszínt, sózzuk, borsozzuk,
Fogjunk egy tálat, tegyük bele az összetevőket, és keverjük finomra az egészet. Adjuk hozzá az öntetet az elkészített salátánkhoz, és dolgozzuk vele alaposa
A feketegyökeret kefével dörzsöljük meg, folyó víz alatt öblítsük át, majd rakjuk citromos vízbe.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre az olajon, ma
A burgonyát főzzük meg sós vízben, majd szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. A tenger gyümölcseit forró vízben blansírozzuk. A vöröshagymát pároljuk meg, adj
A megmosott és lecsepegtetett salátát apróra szeljük. A meghámozott és kimagozott avokádót kis kockákra vágjuk. A mangót és a paprikát szintén kimagozzuk
A mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A narancsot meghámozzuk, és a fehér, belső héját is leszedjük. A narancslevet felfogjuk. A narancs húsát késsel kivágjuk
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom