A narancsokat alaposan megmossuk, héjukat lereszeljük. Húsáról lefejtjük a hártyát, közben a lecsorgó levet felfogjuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk, ma
Főzzük meg a burgonyát sós vízben, hámozzuk meg, és vágjuk 2 cm vastag szeletekre. Hámozzuk meg a zellert, és vágjuk fel kis kockákra. Daraboljuk fel a sárga
Szilvát kimagozzuk, darabokra vágjuk, cukorral és fahéjjel megízesítve állni hagyjuk, citromlével, rummal vagy kevés szilvapálinkával meglocsoljuk. Kókuszresz
A paprikákat süssük meg 15 perc alatt a grillen. A héját és a magokat dogjuk ki, majd vágjuk négyfelé. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a fokhagymával. Locs
a cukorborsót blansírozzuk 1 percig sós vízben. Szedjük ki és tegyük jéghideg vízbe. főzzük puhára 2-3 perc alatt a brokkolit és a sárgarépát. Csepegtess
Az uborkát és a répát megpucoljuk, az uborkát kimagozzuk, és a répát, a salátát és az uborkát csíkokra vágjuk. A szójacsírát és a répát 5 percig páro
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a szójaszószt, a mustárt és a gyömbért. Ezután beleforgatjuk a zöldborsót és a szójacsírát, majd a feltekert, és í
Szedjük le a szőlőszemek héját, öntsük rá a bort és hagyjuk állni egy órán át.
Vegyünk kis tűzálló tálkákat és tegyük bele a négybe szelt fügéket
Ugrás a lap tetejére >>