» 400 g szójabab konzerv » 250 g brokkoli » 125 g felezett cukorborsó » 1 nagy, vékony szeletekre vágott sárgarépa » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
a cukorborsót blansírozzuk 1 percig sós vízben. Szedjük ki és tegyük jéghideg vízbe. főzzük puhára 2-3 perc alatt a brokkolit és a sárgarépát. Csepegtessük le és hideg víz alatt öblítsük le. Keverjük össze a cukorborsót, a brokkolit, a sárgarépát, a szójababot, az olívaolajat, a citromlevet és a petrezselymet. sózzuk, borsozzuk. Tegyük salátástálba és tálaljuk.
Elkészítési idő 14 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom