A
padlizsánt 5 mm vastagra szeleteljük, és megszórjuk tengeri
sóval. Lefedjük, és súlyt helyezünk a te
tejére. 1 órát állni hagyjuk. Leöblítjük, és megtöröljük, és 4 perc alatt megsütjük. A
paprikát kicsumázzuk, és felcsíkozzuk a
cukkinivel együtt. A
paradicsom héját keresztben megvágjuk, leforrázzuk, meghámozzuk, és felkockázzuk. A
sajtot lecsepegtetjük és felkockázzuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A tésztát kifőzzük, leszűrjük, és hűlni hagyjuk. A
padlizsánszeleteket kettévágjuk és összekeverjük a többi zöldséggel és a
sajttal.
sózzuk,
borsozzuk, megszórjuk
petrezselyemmel, és meglocsoljuk
olívaolajjal. Tálalás előtt hozzáadjuk a tésztát is.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>