Vágjuk le a
spárgafejeket, hámozzuk meg a szárát, és mossuk meg. Húzzuk le a zöldbab szálait, és főzzük 8-10 percig
sós
vízben. Csepegtessük le és hideg
vízben öblítsük át. A
spárgát is hasonlóképpen főzzük meg. Csak csepegtessük le, és szárítsuk meg a konyharuhán. A cikóriát szedjük leveleire, mossuk meg, szárítsuk meg. A
paradicsomokat mártsuk forró
vízbe, majd hámozzuk meg, vegyük ki a magokat és vágjuk fel kockákra. A szarvas
gombából vágjunk vékony szeleteket.
A
sót és a
borsot oldjuk fel az
ecetben, és keverjük hozzá az olajat. Egy mélytányért béleljünk ki a cikórialevelekkel.
Egy edényben keverjük össze a zöldbabot a
paradicsomokkal, locsoljuk meg az öntettel és keverjük át. Tegyük a kibélelt tányérba, adjuk hozzá a
spárgát és a szarvas
gombát. A közepére helyezzünk egy szelet pástétomot,
borsozzuk meg és tálaljuk.
Mindössze 35 perc alatt elkészül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>