Alaposan megtisztítjuk a zellert amjd sós vízben kettévágva addig főzzük, míg meg nem puhul. A gombát megpirítjuk a petrezselyemmel és a hagymával együtt, ma
Egy edényben pirítsuk meg kevés olajon a gombát és az apróra vágott hagymát a fűszerekkel. Főzzük, majd tegyük bele a szárától eltávolított spenótot, s
Forrósítsunk fel dióolajat. Dinszteljük meg benne a fokhagymát és az újhagymát. Tegyük bele a gombát, keverjük össze, és pároljuk 5 percig.
Főzzük ki a t
Egy tálban jó alaposan keverjük össze a hozzávalókat, majd hagyjuk kicsit összeérni az ízeket. Igen ízletes saláta, fogyaszthatjuk pirítóssal, barnakenyérre
A rozst egy éjszakára vízbe áztatjuk. Utána háromszoros mennyiségű vízben 50-60 percig főzzük.
A ghít felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a f
A sárgaborsót egy napra beáztatjuk, majd megfőzzük, és pürésítjük a tahinával, petrezselyemmel, köménnyel, citromlével, fokhagymával, olajjal, sóval, bors
A burgonyát puhára főzzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A vajat fe
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom