Felforralunk 3 liter sós vizet, és a tarhonyát megfőzzük, majd leszűrjük, és hűlni hagyjuk. A paradicsomot apró kockára vágjuk, a konzerv paradicsomot lecsöp
A hagymát és egy fokhagymákat az olajon megpirítjuk, majd fűszerezzük, beletesszük a paradicsomot, a pürét, az alaplevet. Sózzuk, borsozzuk, negyed órát főzz
A vargányát beáztatjuk. Lisztből, 2 tojásból, az olajból, sóval és egy kevés vízzel tésztát gyúrunk. 30 percig becsomagolva hűtőben pihentetjük. A spenó
A paprikát tegyük előmelegített sütőbe néhány percre, majd egy zacskóba, amit zárjunk le. Ezután könnyen le tudjuk húzni a héját.
A rizst sós vízben pá
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és felöntjük az alaplével. Így forrástól számított 10 percig főzzük, ekkor beletesszük
A pizzához tegyük egy tálba a lisztet, az élesztőt és a sót. A közepébe készítsünk mélyedést, és öntsük bele a vizet, és fakanállal keverjük, amíg pu
Egy tálban összekeverjük a kefirt, a paprikakrémet, a citromlevet és a felaprózott petrezselyem felét. A zellert, répát és almát lereszeljük, majd hozzákever
A zöldségeket tisztítsuk meg, öblítsük át folyó víz alatt, csöpögtessük le, majd vágjuk körülbelül egyforma csíkokra.
Az összevágott hagymát az olajo
Ugrás a lap tetejére >>