Felforralunk 3 liter
sós vizet, és a tarhonyát megfőzzük, majd leszűrjük, és hűlni hagyjuk. A
paradicsomot apró kockára vágjuk, a konzerv
paradicsomot lecsöpögtetjük, és csíkokra vágjuk. A
sajtot felkockázzuk. A csili
paprikát kimagozzuk, és kockára vágjuk. a
fokhagymát présen átnyomjuk. A
hagymát finomra vágjuk. A
bazsalikomot és a rukkolát megmossuk, majd finomra vágjuk. A
citromlevet összekeverjük az
olívaolajjal, és összekeverjük a többi hozzávalóval és meg
sózzuk. Hozzáadjuk a tarhonyát és 30 percig állni hagyjuk. A tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, és a
salátára szórjuk.
Elkészítési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>