Töltelék:
Tegyük egy lábosba a málnapépet, és tegyünk bele egy kevés porcukrot. Adjuk hozzá a gyümölcsöt, és főzzük lassú tűzön 15 percig.
Verjük f
A gombák szárát leaprítjuk, a gombafejeket félre tesszük. A hagymát megpirítjuk, és a gomba aprólék, petrezselyem és a fűszerek hozzáadásával tovább pir
Egy edényben pároljuk meg a felkockázott hagymát és fokhagymát. Adjuk hozzá a pirosparikát és némi vizet. Az edényben terítsük szét a felszeletelt zellert,
Lisztet keverjük össze a vajjal, cukorral és 3 tojással. Keverjük össze a tejet és az élesztőt, majd adjuk a tésztához. Dagasszuk 20 percig a tésztát, és 1
A meghámozott, félbevágott, magtalanított körtét citromos vízben kb. 5 percig kissé főzzük. Kivéve kihűtjük és megtöltjük fokhagymás sóval, chilivel, sz
Vágjuk ketté a padlizsánt és szedjük ki a belsejét. A gombát, hagymát, padlizsán belet, vajon pirítjuk és megfűszerezzük. A töltelékhez adjuk a tojást és
A paradicsomokat megmossuk és megtöröljük. A tetejükből levágunk, és a belsejüket kikanalazzuk. Levágjuk a fedők szárát, húsát felkockázzuk. A babot lecs
A zabpelyhet folytonos keverés mellett megpirítjuk a wokban. Utána annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, sóval ízesítjük, majd fedő alatt negyed órát főzz
Ugrás a lap tetejére >>