A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpirítjuk. A fűszereket rászórjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét és a csicseriborsót. Fel
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük az alaplev
A kolbászt az olajon megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat és a chilit tesszük, majd néhány perc múlva visszatesszük a kolbászt a paradicsommal
Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát és a mogyorót, majd az egészet leturmixoljuk. Ezut
A lasagnét főzzük ki és szűrjük le. A riccotta sajtot, a trappista sajtot és a parmezán felét dolgozzuk össze.
Karikázzuk fel a padlizsánt, dörzsöljük be
Az összes zöldséget megtisztítjuk és feldaraboljuk. A felszeletelt hagymát a vajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a répát és a kelbimbót. 5 perccel
A csicseriborsót átöblítjük és leszűrjük, az articsókát pedig leöntjük és félbevágjuk.
Az olívaolajon futtassuk meg az összevágott hagymát, majd keve
Egy lábosba öntsük bele a zöldséglevest és a sáfrányt, forraljuk fel, majd tegyük félre. A borsót 5 perc alatt főzzük puhára. Melegítsük fel az olajat, te
Ugrás a lap tetejére >>