Megtisztítjuk a zellereket és óvatosan vivájjuk őket. A kivájt részeket feldaraboljuk apróra, és kevsé vajat felteszünk olvadni, ebben fogjuk megpárolni a zel
A zellert sós vízben megfőzzük, majd elfelezzük, és közepét kivájjuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk.
A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Utána egy egész hagymával és egy babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, m
A zsemlemorzsa kivételével a hozzávalókat jól összedolgozzuk. Az így kapott masszából fasirt méretű gombócokat formázunk, melyeket zsemlemorzsába forgatunk.
Mindent alaposan keverjünk össze (annyi lisztet használjunk, amennyitől rugalmas lesz). Tegyük kikent tepsibe a masszát, szórjuk meg a dióval, és süssük szép
Az elkészített pudingba belekeverjük a többi hozzávalót, és már kész is a Túrópudingunk, amit önmagában, vagy akár torta/sütemény krémként is felhaszná
A túrót szitán áttörjük, és hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt a szódabikarbónát, a lisztet, a vaníliás cukrot, egy kevés sót. Összekeverjük és 20
A tojásokat és a burgonyát felkarikázzuk, majd a burgonyát nagy tepsibe tesszük, és beborítjuk a tojással. A túrót simára keverjük a tejföllel, majd sóval,
Ugrás a lap tetejére >>