» A fűszerkeverékhez: » 80 g tökmag » 20 g fehér szezámmag » 1 tk. durva szemű tengeri só » 20 g fekete bors, mozsárban összetörve » 20 ml olívaolaj » 10 g dijoni mustár » 4 szelet sertéstarja, 2,5 cm vastagon
Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Az olajat keverjük össze a mustárral, majd kenjük be vele a tarja mindkét felét, és forgassuk meg a fűszerkeverékben. Sütés előtt 20-30 percig pihentessük a húst.
Zárt sütőben süssük a húsokat 3-5 percig, közben fordítsuk meg őket, és süssük még 2-5 percig. Amikor elkészült vegyük le a rácsról, és pihentessük 3-5 percig, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 10-15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom