A chilit és a currypasztát az olajon fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a limeleveleket és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd
Reszeljük le a répákat, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Hagyuk kicsit összeérni az ízeket, és már fogyasztható is. Nagyon gyorsan elkészíthető,
Az olajbogyókat leszűrjük. A hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. A fokhagymát héjastól szétnyomjuk. Az olajbogyókat hosszában, magig közben bevágjuk, maj
A spárgákat megtisztítjuk, megmossuk, és a csúcsától 14 cm-t levágunk. Sós vizet forralunk, és a spárgákat 2-3 percig főzzük, majd lecsöpögtetjük.
A toj
A felaprózott hagymával és fokhagymával olajon megpirítjuk a szardellát, majd felöntjük a forró tejjel, és addig főzzük, amíg a harmada elfő. Ekkor áttessz
Mustáros vinaigrette:
3 ek. olívaolaj, 1 ek. dióolaj, 1 ek. pezsgő vagy fehérborecet, 1 tk. magos mustár, 1 ek. ribiszkezselé. A hozzávalókat keverjük össze.
A karfiolt szétszedjük, megfőzzük, eközben a morzsát megpirítjuk a vajban, végül a megfőtt karfiolra öntjük.
A brokkolit szétszedjük, megfőzzük, eközben a morzsát megpirítjuk a vajban, végül a megfőtt brokkolira öntjük.
Ugrás a lap tetejére >>