Tölteléket készítünk, zsírban pirított hagymából, gombából, lisztből, morzsából, tojásból, amit sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítünk. A paradicso
Mossuk meg a paprikákat, vágjuk le a tetejét és magozzuk ki. Egy kis vízben 1 perc alatt pároljuk meg, majd öblítsük át.
Az összevágott hagymát 8-10 percig
A gabonapelyhet zsiradék nélkül megpirítjuk a wokban, majd annyi forró vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, majd ezt a levet teljesen elfőzzük. Amikor langyosra hű
A hagymákat főzzük 8-10 percig forrásban lévő sós vízben. Folyó hideg vízben hűtsük le, majd csöpögtessük le. Szárítsuk meg. Húzzuk le a külső héjaka
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. Ezt a keveréket
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a fenyőmagot, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. E
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a kaprot, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. Ezt a
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a vöröshagymát, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felé
Ugrás a lap tetejére >>