A
hagymákat főzzük 8-10 percig forrásban lévő
sós
vízben. Folyó hideg
vízben hűtsük le, majd csöpögtessük le. Szárítsuk meg. Húzzuk le a külső héjakat, vágjuk le a te
tejüket, és tegyük félre. Vegyük ki a belsejüket, de 2-3 belső réteget hagyjunk meg.
Vágjuk finomra a kiszedett héjakat, majd felmelegített olajban süssük a
fokhagymával együtt 5 percig. Adjuk hozzá a
gombát, fűszerezzük, és főzzük még 4-5 percig.
vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. keverjük bele a
cheddar sajtot, és ízesítsük. Töltsük meg a
hagymákat a töltelékkel. Keverjük össze a
parmezán sajtot a friss zsemlemorzsával, és szórjuk a
hagyma te
tejére. Öntsük rá a maradék olajat, és süssük a
hagymákat a te
tejükkel együtt 20-25 percig.
Elkészítési idő: 1-1 1/4 óra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>