» 300 g sárga rókagomba » 300 g gerebengomba » 300 g laskagomba » 2 dl víz » 4 csipetnyi só » 6 ek. foldimogyoró-olaj » só és bors » 1 csokor apróra vágott metélőhagyma
A gombákat folyó víz alatt alaposan öblítsük át, csöpögtessük le és szeleteljük fel. 4 csipetnyi sós vízben fedő alatt takarékon 12 perc alatt megpároljuk, majd leszűrjük. Hagyjuk egy kicsit pihenni, majd az olajon 10 perc alatt megsütjük. Közben ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. A végén pedig a metélőhagymával meghintjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom