» fél vöröshagyma, felaprózva » 2 gerezd fokhagyma, összezúzva » fél kk. szárított oregánó » só, őrölt fekete bors » 1 ek. olívaolaj » 40 dkg konzerv paradicsom, aprítva » 7,5 dl zöldségalaplé » 1 ek. paradicsompüré » 40 dkg bab » 10 dkg kagylótészta » friss oregánó a díszítéshez
A hagymát és egy fokhagymákat az olajon megpirítjuk, majd fűszerezzük, beletesszük a paradicsomot, a pürét, az alaplevet. Sózzuk, borsozzuk, negyed órát főzzük, majd beleszórjuk a tésztát és a babot is. Így további 10 percet főzzük, majd tányérokba merjük, és az oregánóval megszórva kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom