A szeitán levét kicsavarjuk, majd összetört fokhagymával, szójaszósszal, szójaolajjal, sóval és a fűszerekkel ízesítjük. Állni hagyjuk, majd lisztbe hemper
Tésztát főzzük meg sós vízben. Wokban forrósítsunk fel olajat, pirítsuk meg benne a fokhagymát és a csillagánizst. Tegyük bele a zöldséget, és pirítsuk m
Felszeleteljük a hagymákat és egy kis kupacot félretéve belőle, a többit beleszórjuk egy keverőtálba. Sózzuk, borsozzuk, 1/2 evőkanál borecet és 1 evőkaná
A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A zöldségeket dolgozzuk össze az olívaolajjal és a levesporral, majd kanalazzuk egy tűzálló tálba
Az olajat melegítsük fel egy edényben, tegyük bele a répát, és süssük 20-25 percig. Tegyük félre. A vajat olvasszuk fel, tegyük bele a hagymát, a fokhagymát
A hozzávalókat egy tálban jó alaposan összekeverjük, egy kikent tepsibe halmozzuk, majd készre sütjük. Ezt az alapreceptet ízlés szerint lehet variálni, kibő
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. A tököt tegyük tepsibe és locsoljuk meg olívaolajjal, és sózzuk, borsozzuk. 15-20 percig süssük, vagy amíg meg nem puhul.
Melegítsük fel az olajat, tegyük bele a hagymát és a fokhagymát, a gyömbérgyökeret és a görögszénamagot. Süssük 5 percig lassú tűzőn, majd keverjük bel
Ugrás a lap tetejére >>