Felszeleteljük a
hagymákat és egy kis kupacot félretéve belőle, a többit beleszórjuk egy keverőtálba. Sózzuk,
borsozzuk, 1/2 evőkanál bor
ecet és 1 evőkanál
olívaolaj hozzáadunk után jó alaposan összekeverjük, majd félretesszük állni. A
paradicsomok magját kiszedjük, Kiolajozott serpenyőben a félretett lila
hagymát megpároljuk, majd, a
paradicsom belsejét hozzádobjuk a
hagymához. Meghintjük egy kevés majorannával és adunk hozzá 2
tojásfehérjét és megsütjük. A
paradicsomokat beletesszük egy tálba és megtöltjük a
hagymás raguval úgy, hogy nem tesszük a tölteléket teljesen a te
tejéig, mert te
tejére tesszük
tojások sárgáját. 5-6 percig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>