Egy karikákra vágott répát és a hagymákat pároljuk meg kevés olajon egy lábosban. Adjuk hozzá a fűszereket, majd dúsítsuk vízzel. Tálalás elött sózzuk,
Egy edényben megpirítjuk némi olajon a hagyma- és répakarikákat, majd felöntjük vízzel és fűszerezzük. 5 percen át pároljuk lefedve, majd hozzáadjuk a tök
Mossuk át a káposztát. Tisztítsuk meg és karikázzuk fel a hagymát, majd fedő alatt pirítsuk meg. Szórjuk meg a pirospaprikával, és adjuk hozzá a káposztát.
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpirítjuk. Kevés vizet öntünk hozzá, rászórjuk a pirospaprikát, és belekeverjük a gombát, a zöldpaprikát és a
A tököt legyaluljuk, majd hozzáadjuk a citromlevet és a felaprított hagymát. Kevés vizet öntünk hozzá, majd főzni kezdjük. Beleszórjuk a sót és a fűszerek
Rizstésztát áztassuk forró vízbe, majd csepegtessük le. Serpenyőben forrósítsunk fel olajat, pirítsuk meg benne a fokhagymát, hagymát, és a gyömbért. Adjuk
Egy tálban összekeverjük a rizslisztet a tojásfehérjével és a tejjel, majd nyolc részre osztjuk, és nyolc palacsintát sütünk belőle. Eközben a spárgát is
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kaparjuk ki a húsukat, majd sózzuk be, és állítsuk fejjel lefelé. A paradicsomok húsát
Ugrás a lap tetejére >>