Alaposan megmossuk a gombát, kicsit megsózzuk és először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, (ezt a folyamatot panírozásnak nevezzü
A szójaszeleteket megfőzzük fűszeres vízben, majd leszűrjük (nem facsarjuk ki). A lisztekből, vízből és a keményítőből folyékony masszát készítünk, eb
A megtisztított, felszeletelt padlizsánt lefűszerezzük, bepanírozzuk és zsírban megsütjük.
A vékony sajtszeleteket rátesszük egy-egy szelet zsemlére, és együtt mártjuk bele őket a tésztába. Így rántjuk ki a forró zsírban. Ha élesztőt is morzsolu
A sajtot és a szemlét szeleteljük fel. Készítsünk tésztát a tojásból, lisztből, tejből. Adjuk hozzá a sót és az élesztőt. Minden szelet zsemlére tegyün
Megtisztítjuk a spárgákat és enyhén sós, cukros vízben puhára főzzük őket. Belehempergetjük lecsöpögés után lisztbe, tojásba és morzsába, majd pirosra
A szeitánt felszeleteljük, majd a fűszerkeverékkel ízesítjük.
A liszthez annyi vizet adunk, hogy palacsintasűrűségű legyen, majd kurkumával és sóval ízes
Megtisztítjuk a tököt és felszeleteljük, majd lesózzuk és állni hagyjuk. Mikor felolvadt rajta a só, beforgatjuk a szeleteket lisztbe, tojásba és morzsába, é
Ugrás a lap tetejére >>