Zsiradékban kisütjük a 3 vagy 4 tojást, közben hozzáadunk ízlésünk szerint bármilyen ételt, például sajt, sonka, szalonna, hagyma, stb.
A szezámmag és a kefír felének kivételével minden hozzávalót keverjünk alaposan össze, és gyúrjunk belőle tésztát. Nyújtsuk ki, és formáljunk belőle ru
A pirospaprikát magozzuk ki és a cukkinivel vágjuk kockákra.
Az árpapgyöngyöt sós vízben lefedve háromnegyed óráig pároljuk, majd vegyük le a tűzről és
Készítsük el a parazsat a grillsütőben. Kenjük be olajjal a csilit, a sonkaszeleteket és az újhagymát. A csilit zárt grillsütőben grillezzük 10 percig, közb
A feldarabolt zöldbabot és a borsikafüvet egy forró vízzel teli lábosba tesszük, és kb. fél óra alatt készre főzzük. Ekkor leszűrjük, és eloszlatjuk a tá
A burgonya héját levágjuk, majd egy tepsibe karikázzuk. A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, felöntjük forró tejjel, majd állandó keveréssel besűr
Az almák tetejét levágjuk és kivágjuk a belsejét. A kis kockákra vágott sajtot, zöldpaprikát, kevés almát citromlével, olajjal összekeverjük. Megsózzuk, m
A sárgarépát lereszeljük, hozzáadjuk a kis kockákra felaprított vöröshagymát. Összekeverjük a zabpehellyel, majd hozzáadjuk a tojást is. A fokhagymával, ke
Ugrás a lap tetejére >>