A ghít felmelegítjük a wokban, rátesszük a zöldborsót és a felkockázott karalábét. Kevés vizet adunk hozzá, sóval és fűszerekkel ízesítjük, majd 10 per
A zöldségeket apróra felvágjuk, majd kb. 10 perc alatt megpároljuk őket. Eközben a felhevített vajhoz hozzákeverjük a citromlevet, a citromhéjat, a tejszínt,
A pecsenyezsírt felforrósítjuk a wokban, majd megpirítjuk rajta az összetört fokhagymát. Hozzáadjuk a fejtett babot, zöldbabot és az ételízesítőt. Kevés vi
A paprikát kicsumázzuk, kimagozzuk és a cukkinivel, valamint a padlizsánnal együtt felkarikázzuk, a paradicsomot pedig cikkelyekre vágjuk.
Sózzuk és borsozzuk b
A póréhagyma fehér részét és a répát feldaraboljuk, a hagymát felaprózzuk, a paradicsomot meghámozzuk, majd apróra vágjuk. Először a felaprózott pórét p
Főzzük meg sós vízben a farfellét, szűrjük le és tegyük vissza a fazékba.
Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, mossuk meg a rubokát. Dinszteljük meg olajb
A rizst tegyük egy edénybe, öntsük fel 450 ml vízzel, forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot és főzzük 30-40 percig, amíg a rizs megpuhul. Szűrjük le.
Fogjunk egy tálat, és halmozzuk bele a hozzávalókat. Alaposan keverjük össze, majd hűtőbe téve hagyjuk kicsit összeérni az ízeket. Tálaláskor szórjuk meg p
Ugrás a lap tetejére >>