» 20 dkg fejtett bab (fehér) » 20 dkg zöld hüvelyű zöldbab » 20 dkg bébi sárgarépa » 20 dkg apró szemű újkrumpli » 1 ek. vegetáriánus pecsenyezsír (készen kapható) » 1 gerezd fokhagyma » 1 kk. vega-mix » tengeri só » 1 csokor petrezselyemzöld » 1 csomag mandulapálcika
A pecsenyezsírt felforrósítjuk a wokban, majd megpirítjuk rajta az összetört fokhagymát. Hozzáadjuk a fejtett babot, zöldbabot és az ételízesítőt. Kevés vizet adunk hozzá, 10 percig pároljuk, majd rátesszük az egész burgonyát és egész sárgarépát. Sóval ízesítjük, majd puhára pároljuk. A felaprított petrezselyemzölddel és mandulacsíkokkal meghintve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom