» 50 dkg csíkokra vágott szeitán » 4 gerezd fokhagyma » 2 ek. szójaszósz » fehér bors » 2 ek. szójaolaj a pácoláshoz » 3 ek. szójaolaj a sütéshez » cayenne-i bors » 1 kk. kakukkfű » tengeri só » liszt
A szeitán levét kicsavarjuk, majd összetört fokhagymával, szójaszósszal, szójaolajjal, sóval és a fűszerekkel ízesítjük. Állni hagyjuk, majd lisztbe hempergetjük.
3 evőkanál olajat felhevítünk a wokban, majd folytonos keverés mellett megsütjük benne a szeitáncsíkokat.
Salátával vagy párolt zöldséggel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom