A húsleveskockát egy liter vízben feloldjuk, majd ebben készre főzzük a tortellinit. Egy fokhagymával bedörzsölt edénybe tesszük a tejfölt és a tejet, sózzu
Főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Adjuk hozzá a sajtot, a tejszínt és a snidlinget. Keverjük össze és ízesítsük
Főzzük ki a tésztát sós vízben, majd szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Keverjük bele a sajtokat, a tejszínt és a snidlinget. Rázzuk össze, sózzuk,
Fogunk egy tálat, összenyomjuk benne a túrót, majd hozzákeverjük a vajat és a tojások sárgáját. Sózzuk, majd a lisztet is belekeverjük a tojásfehérjékből
A liszthez hozzákeverjük a vajat, az aludttejet, a sót, a köménymagot és a szódabikarbónát. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd kinyújtjuk. Ezután egy po
Vajazzunk ki négy 180 ml- es ramequinformát. Szórjuk meg a zsemlemorzsa felével. Főzzük ki a tésztát, majd tegyük keverőtálba. Adjuk hozzá a sajtot és a toj
Főzzük 15 percig a burgonyát sós vízben. Lecsurgatás után szárítsuk 1-2 percig alacsony hőfokon a lábasban. Törjük össze, majd adjuk hozzá a sót és a toj
A háromféle lisztet összekeverjük, és meglangyosítjuk. Az élesztőt kevés langyos vízbe morzsoljuk, rászórunk 2 evőkanál lisztet, és megkelesztjük. A sót
Ugrás a lap tetejére >>