Előkészítés: Vizet forralunk a tészta főzéshez. A meghámozott gyömbért lereszeljük. A megtisztított újhagymát kisebb darabokra vágjuk. Elkészítés: Felfo
A felaprózott mogyoróhagymát, gyömbért, fokhagymát és a garnélákat olajban megpirítjuk, majd felöntjük a vízzel elkevert keményítővel. Ezután belekeverj
A krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és a kolbásszal együtt ledaráljuk. Ehhez hozzákeverjük a lereszelt hagymát, a sót, a borsot, a tojásokat és a
A kinyújtott tésztát készre sütjük, majd még melegen az egyik felét megporcukrozzuk. Amíg a tészta hűl, a porcukorból és a vízből szirupot főzünk, majd
Az élesztőt langyos, cukros tejben megkelesztjük. A tojás sárgáját, a Rama margarinnal kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, élesztőt és a sót. Jól öszegy
A réteslapot megszórjuk a morzsával, majd rátesszük a gyümölcsöket, erre kerül a dió, a cukor, a fahéj, a mazsola. Az egészet feltekerjük, olvasztott zsírra
A tésztát megfőzzük. A gyümölcsöket megmossuk, és felkockázzuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a mézzel, vaníliás cukorral és resze
Öntet hozzávalóit keverjük össze egy kis tálba.
Forraljunk enyhén sós vizet, és főzzük ki a tésztát. Még melegen tegyük tálba, és öntsük rá az öntet
Ugrás a lap tetejére >>