A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Eközben 2 ek. olajból és ugyanennyi lisztbő
A lisztet és fél tk. sót összekeverünk, az élesztőt a cukorral és 2 dl langyos vízzel elkeverjük, majd tésztát gyúrunk és 30 percig kelesztjük.
A hagymát
Aprítsd fel a megtisztított hagymát és fonnyaszd meg olajon. A csíkokra vágott húst dobd bele és fehéredésig süsd. Borsozd, sózd hints rá pirospaprikát, maj
A lisztet, tojást, sót, kb. 1-1,5 deci vízzel tésztává gyúrjuk, majd letakarva 30 percet pihentetjük. Eközben a parajpüréhez keverjük a borsot, szerecsendiót
A liszthez sót adunk és 3 tojással tésztává gyúrjuk, majd nedves konyharuhával letakarva fél órát pihentetjük. Közbben elkészítjük a tölteléket. Az apr
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Pirítsuk meg kissé a fokhagymát, a csilit és a paradicsomot. Adjuk hozzá az olajb
Sós vízben feltesszük a tésztát főzni.
A lilahagymát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk az olajon. Belereszelünk egy gerezd fokhagymát, összekeverjük, megs
200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. Fúrjunk a közepébe egy
Ugrás a lap tetejére >>