A felkarikázott zöldhagymát a vaj és olaj keverékén megpirítjuk, majd hozzákeverjük a fűszereket és a tejfölt. Eközben a tortellinit puhára főzzük, majd a
A hagymát vágjuk apróra, és fedő alatt pároljuk puhára az olajon. A sütőt melegítsük elő 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig.
A hagymát és a gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, A paraj szárát eltávolítjuk. A vajon megfuttatjuk a hagymaszeleteket, beletesszük a gombát. Az egészet
Kávédarálóban a lisztet, a rozst, a zabot 1 tk. köménymaggal megdaráljuk. Beletesszük egy tálba, majd ebbe kerül még az élesztő, a kovász, só, vaj és az 1
A hagymát vágjuk apróra, és fedő alatt pároljuk puhára az olajon, majd adjuk hozzá a lóbabot, a sárgarépát és a zúzott fokhagymát. Szórjuk meg köménnyel
A szárított élesztőt hozzáadjuk a liszthez, majd ezekhez jön még a tojás, a tej, a vaj, valamint ízesítőként a só, az őrölt koriander és az őrölt kömé
Egy tortaformát kenjünk ki vajjal, hintsük meg liszttel és béleljük ki a kinyújtott tésztával.
A felvágott hagymát pároljuk üvegesre egy serpenyőben, közb
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A hagymát tegyük be egy serpenyőben felforrósított vajba. Sózzuk- borsozzuk és pirítsuk a
Ugrás a lap tetejére >>