A fokhagymát összetörjük, forró olajon megfuttatjuk, rátesszük a vékonyra szeletelt gombát, majd elfőzzük a levét. Fűszerekkel ízesítjük, megsózzuk, hozz
Vágjuk össze a gombát, majd petrezselyem, só, bors kíséretében zsírban pirítsuk meg. A két tojást verjük habosra, adjunk hozzá 4 dkg lisztet és a gombát. V
Sós-olívaolajos vízben 5-6 perc alatt pároljuk ropogósra a makarónit, öblítsük át, szűrjük le és dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal.
A lisztet futtassuk
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfuttatjuk. Rátesszük a szintén felaprított gombát, majd készre pároljuk. Sóval, borssal és felaprított petrezselye
Az élesztőt feloldjuk az olívaolajban és fél csésze langyos vízben, majd hozzáöntjük a liszthez, dagasztás után meleg helyre tesszük, hogy megkeljen. Felforr
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, majd a vaj felén megfuttatjuk. A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval, borssal és szurokfűvel együtt a gombához ad
Felteszünk melegedni kb. 3 liter vizet egy csipet sóval, majd forrás után kifőzzük benne a tésztát, közben megtisztítjuk a hagymát, a fokhagymát és a gombát
Felhevített olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a simára turmixolt paradicsomkonzervet, finomra vágott bazsalikommal, borssal, sóval ízesítjük,
Ugrás a lap tetejére >>