sós-
olívaolajos
vízben 5-6 perc alatt pároljuk ropogósra a makarónit, öblítsük át, szűrjük le és dolgozzuk össze egy kis
olívaolajjal.
A
lisztet futtassuk meg a
vajon, majd keverjük hozzá a
tejet. Pároljuk 12 percig, közben
sóval és
borssal ízesítsük.
Az összevágott
hagymát pároljuk a
vajon üvegesre, majd keverjük bele a felszeletelt
gombát,
sóval és
borssal fűszerezzük. Tegyünk rá fedőt és takarékon 10 percig főzzük. Ha kész forgassuk össze a tésztával.
Egy sütőformát kenjünk ki
vajjal és öntsük bele a tésztás keveréket. Locsoljuk meg a mártással és hintsük meg a
sajttal. Előmelegített sütőben háromnegyed óra alatt megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>